2014年10月14日星期二

Making med kramper i benene i ESRD patienter i dialyse

Chiński lek ziołowy
Kramper i benene hos patienter med ESRD, der er i dialyse kan have konsekvenser graves.Calambres ben kan være smertefulde og kan påvirke kvaliteten af ​​vida.Si har den samme oplevelse, så hvordan at gøre med kramper ben?

Hvad forårsager kramper i benene hos dialysepatienter?

Muskelkramper er almindelige hos patienter, der får diálisis.Los muskelkramper kan involvere benene, oftest i fødderne, men kan også involvere arme og hænder.

Mange faktorer bidrager til kramper i benene og andre muskelkramper hos patienter med ESRD i dialyse og omfatter volumen sammentrækning, hypotension, hyponatriæmi, hypoxi, ændringer i plasma osmolalitet, hypomagnesiæmi, carnitinmangel og serum leptin høj.

Sådan gør du med kramper i benene hos patienter med ESRD i dialyse?

De lægemidler er almindeligt anvendt til at hjælpe beskæftige sig med kramper i benene og andre muskelkramper clínica.Pero her vil ikke tale om det.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er forskellige kinesiske medicin behandlinger anvendes til behandling af sygdomme renales.En første mundtlige kinesisk medicin, Maikang Sammensætning, foot spa og varm komprimere terapi bruges til at hjælpe fremme blodcirkulationen og udvide blodkar, og dermed lindre kramper i benene og gør hele kroppen varm.

Nå, de aktive materialer af kinesiske urter spille en mere vigtig at reparere nyreskader og forbedre funktionen eksempel renal.Por papir kan give vitaminer og organisk syre, der fremmer nyre skal repareres, mere end 10 typer af mikronæringsstoffer, der anvendes til at syntetisere proteiner og forbedre immunitet, fremmer syntesen og reparation af DNA beskadigede nyrer.

Så kinesisk medicin behandlingsformer behandle hver symptom ved den måde nyrerne normalt gør vez.Mientras andre niveauer kan øges GFR, nyrefunktionen kan forbedres, dialyse tid reduceres gradvist, har vi også succeshistorier patienter i sidste ende stoppe med at tage dialysebehandling, og vi håber, at du kan være en af ​​dem.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts