2014年10月23日星期四

Min datter fik at vide at hendes Kreatinin niveau er 6 er denne farlige

 4 kronisk nyresygdom

Min datter, som er 55 år fik at vide, at hendes kreatinin niveau er 6 det farligt? Dette er et spørgsmål fra vores "online læge" del, er det ikke en enkelt persons spørgsmål, det beskæftiger sig med mange mennesker. Lad os få et kig på det svar fra vores eksperter.

I klinikken, for folk med kreatinin 6, er de nu i fase 4 kronisk nyresygdom, der kræver de at acceptere systematisk behandling lige nu, for at undgå nyresygdom, som også er kendt som Uræmi, er det en levetid truende sygdom. I traditionel, hormonterapi eller immunsuppressiv vil i efterspørgslen at bekæmpe sygdommen. Hvis kreatinin niveau op til 8,0, det vil sige, at sygdommen har falde i fremskredent stadium af denne sygdom, så dialyse vil blive anvendt til at forsinke progression af sygdommen, før patienten får nyretransplantation.

I vore dage, folk har flere valgmuligheder for behandling af nyresvigt. For mennesker hvis kreatinin niveau 6, kan de vælge nogle behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin at forbedre nyrefunktionen, således at sænke kreatinin niveau. Blandt dem, kur, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest berømte, men det har været anvendt bredt i kurere nyresygdom. Så for din datters tilstand, kan du give en tænke på det.

I ét ord, for mennesker med kreatinin 6, er de nødt til at acceptere en ordentlig behandling lige nu, hvis venstre ubehandlet, det er farligt. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp i at sænke højt kreatinin niveau eller helbrede nyresygdom, så ikke tøver med at kontakte vores online-læge eller efterlade beskeder til os, vi her venter på at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts