2014年10月19日星期日

Kan minimal ændring sygdom årsag til halsbetændelse


Kan minimal ændring sygdom årsag til halsbetændelse

Minimal ændring Sygdommen er almindelig set i meget små børn, men kan forekomme hos ældre børn og voksne. Det er langt den mest almindelige årsag til nefrotisk syndrom (NS) hos børn i alderen 1 og 7, der tegner sig for størstedelen (ca. 90%) af disse diagnoser. Derefter kan en minimal ændring sygdom forårsager halsbetændelse?

Ondt i halsen er en almindelig lidelse i vores daglige liv, kan det forekom blandt alle, og der er mange grunde kan føre til dette problem. For eksempel koldt grundet virusinfektion er den mest almindelige årsag til halsbetændelse. Derfor, hvis MCNS patienters halsbetændelse er forårsaget af almindelig forkølelse, at de ikke behøver at bekymre dig. Dette skyldes, at drikke nok vand og under korrekte medicin kan hjælpe med at løse dette problem effektivt.

Patienter med nefrotisk syndrom har sædvanligvis en høj risiko for ondt i halsen på grund af deres lave immun evne. Tre betingelser kan resultere i lav immunitet hos patienter med denne sygdom.

Den ene er den tunge tab af protein. Protein lækage er et typisk symptom på MCNS, mens immunglobulin er en type protein, der kan kæmpe mod forskellige infektioner og beskytte kroppen. Med tabet af immunglobulin, skal patienten have lav immunitet. Derefter kan bakteriel infektion føre til halsbetændelse.

Den anden er fejlernæring. Med nyresygdom, patienter altid anbefales at udvikle en lav-protein kost. Hvis begrænset proteinindtag for snævert, underernæring forekommer dog at resultere i lav immun evne.

Det sidste man skal være steroider og immunosuppressive, både af dem vil svække patienternes immunforsvar og øger risikoen for infektioner og ondt i halsen. så er opmærksomme på dem.

Af ovenstående ved vi, at en minimal ændring sygdom kan forårsage ondt i halsen, men det er ikke de eneste faktorer, der kan inducere det. Så før du træffe foranstaltninger til at helbrede det, bør du kende de bagvedliggende årsager klart. Brug for hjælp, kan du kontakte vores online-læge, vil vi give gratis råd til dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts