2014年10月29日星期三

Hvilken type naturlig behandling er godt for Simple Nyre cyste


Hvilken type af naturlige behandling er godt for simpel nyre cyste? Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom, men undersøgelser har ikke vist sig at spille en rolle i at forårsage eller forebyggelse simple nyre cyster. Så vi er nødt til at finde andre naturlige måder at løse dette problem.

Simple nyre cyster er unormale, væskefyldte blærer, der danner i nyrerne. Simple nyre cyster er forskellige fra de cyster, der udvikles, når en person har polycystisk nyresygdom (PKD), som er en genetisk lidelse. Simple nyre cyster ikke forstørre nyrerne, erstatte deres normale struktur, eller forårsage nedsat nyrefunktion ligesom cyster gør i mennesker med PKD. Men med cyster vokser op, kan det fremkalde smerter mellem ribbenene og hofter, selv trykke på andre organer. Efter cyster blive smittet, vil det forårsage feber, smerter og ømhed, således at efterspørgslen behandling for at lindre disse symptomer.

Sclerotherapy eller kirurgi er de mest almindelige måder at helbrede det, men efter at de store cyster drænet, kan dette forårsage højt blodtryk eller en anden ubehagelig reaktion. Så nogle mennesker spørger sig selv at finde andre naturlige måder at helbrede det. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en god naturlig behandling for Simple Nyre cyste, er det også velegnet til behandling af PKD. Hvis du ønsker at vide mere information om det eller har brug for hjælp til at kurere din sygdom, er du velkommen til at kontakte vores online læge, eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Fra ovenstående ved vi, at der ikke er behov for at behandle simple nyre cyste indtil det forårsage nogen symptomer. Sammenlignet med Sclerotherapy og kirurgi (den mest almindelige kur metode), kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy helbrede det på en naturlig måde, kan det hjælpe folk til at leve bedre og længere.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts