2014年10月19日星期日

Naturlig Behandling af nyresygdom parenkymale sygdomme: Terapi kinesisk medicin


Naturlig Behandling af nyresygdom parenkymale sygdomme: Terapi kinesisk medicin

Mange patienter er som regel at vide, de er diagnosticeret med nedsat parenkymsygdom med dem, der ikke følger familiarizados.El indhold på naturlig behandling af renal parenkymsygdom kan fortælle dig, hvordan du behandle sygdommen korrekt.

Parenkym refererer til placeringen af sygdommen-the riñones.La sygdom medfører ardannelse og nyrefunktionen forringes, når væv former cicatrizal.Por Normalt kan denne ardannelse medføre nyresvigt kræver dialyse eller nyretransplantation den nærmeste fremtid.

Symptomer på nedsat parenkymsygdom kan omfatte unormale blodprøver, hævelse i fødder og ben, arme eller ansigtet, forhøjet blodtryk, blod i urinen, tab af appetit, træthed, kløende hud, kvalme og opkastning og en metallisk smag i munden, etc.Le inviterer dig til at sende en mail til sjzhospitalrenal @ hotmail.com, fortæl os, hvad symptomer du lider, vil vores eksperter reagere med passende forslag til at hjælpe med at lindre dem.

I mange lande søger behandling af renal parenkymsygdom at fjerne overskydende salt, vand og skadelige stoffer sangre.Los patienter har brug for at styre deres indtag af salt, kalium og protein, behandling af forhøjet blodtryk, sukkersyge og anæmi. Dette kan være meget vigtigt, men ikke nok.

Behandling af kinesisk medicin, såsom naturlig behandling af renal parenkymsygdom, kan patienterne kun bringer ny esperanzas.No hjælpe med at lindre symptomerne naturligt også forbedre nyrefunktionen, som hjælper med at forhindre nyresvigt og dialysebehandling effektivt.

Overensstemmelse med de faktiske forhold i de patienter, de rigtige former for behandlinger af kinesisk urtemedicin, herunder cirkling Terapi, urte-terapi varmepude, lægemidler urte bad terapi, oral behandling urtemedicin, urte-terapi høj tilbageholdelse lavement, Feet Therapy Herbal Bath, urte-terapi Akupunktur og Moxibustion, urte-og ernæringsterapi forstærkning mv skal vælges combinados.Estas terapier og udføre de funktioner, som anti-betændelse, anti-koagulation, forbedrer blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet, fjerne kompleks immun hvert organ, der giver næringsstoffer til at fremme nyre og DNA-replikation af de iboende niveauer gradvist stige GFR beskadigede celler. Og hele processen vil ikke forårsage nogen bivirkninger.

Hvis du stadig ønsker at lære mere om denne naturlige behandling sygdom nyreparenkym velkommen til at kontakte os, vi er glade for at hjælpe.sjzhospitalrenal @ hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts