2014年10月22日星期三

Hvad er indikationer og kontraindikationer for dialyse

Hvad er indikationer og kontraindikationer for dialyse
Hvad er indikationer og kontraindikationer for dialyse? Det er et fokus spørgsmål til patienten nyresygdom. De er ivrige efter at vide, om de er god kandidat dialyse, fordi det er den mest almindelige måde at forlænge levetiden, før de er sat på listen over nyretransplantation.

Indikationerne dialyse omfatter:

1. Akut nyresvigt

2. Akut medicin eller gift forgiftning

3. kronisk nyresygdom 

4. Nyresvigt før transplantation eller efter transplantation

5. Andre sygdomme, såsom leversvigt og skizofreni

Kontraindikationer for dialyse

1. Folk med ekstremt alvorlig sygdom, lavt blodtryk eller shock, bør undgå det.

2. Folk fik alvorlig blodforgiftning bør ikke tage det.

3. Mennesker med alvorlig dysfunktion eller koronar hjertesygdom (CHD), kan ikke tage det.

4. Folk, der har tage drift inden for 3 dage, bør ikke tage det.

5. Mennesker med svær anæmi eller blødningstendens bør ikke tage det.

6. Mennesker med ondartet svulst er ikke passer til at acceptere det.

Faktisk kan denne kur erstatte nyrerne at opfylde de ekstra toksiner og affald i blodet, således at lindre symptomerne på nyresygdom. For folk, der er klar til at tage det bør kende de indikationer og kontraindikationer, der kan hjælpe dem med at træffe det rigtige valg, når de vælger behandling.

For patienter, der ikke kan gøre dialyse, kan du give en tænke på Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er en af ​​de effektive måder at helbrede nyresygdom. Som en form for innovation i traditionel kinesisk Herb Medicin, kan det helbrede denne sygdom på en naturlig måde, der betyder, at det kan helbrede denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Det er grundene til, at flere og flere mennesker foretrækker at vælge det som deres kur metode.

Har du svaret på, hvad er de indikationer og kontraindikationer for dialyse? Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at kurere din sygdom, kan du kontakte vores online-læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts