2014年10月25日星期六

Hvad er den forventede levetid for en 73 Diabetisk på Dialyse

nyresvigt

Dialyse er en af ​​de fælles behandlingsformer til at forlænge patientens levetid, men anden person har forskellig levetid. Så hvad er den forventede levetid for en 73 Diabetisk i dialyse?

Udtrykket dialyse refererer til en behandlingsmulighed, der er foreslået for mennesker diagnosticeret med terminal nyresvigt. Det kan forlænge patientens levetid 3-5 år, endnu længere. Ifølge den rapport, den længste man har leve 30 år længere end forventet. Men der er mange faktorer kan påvirke levetiden, og alder er en af ​​dem. For ældre mennesker, der har op til 73, alle former for risici, ligesom infektion, vil stige. Så ingen kan give det nøjagtige svar Hvor længe kan ældre mennesker leve med dialyse.

For at hjælpe de ældre mennesker lever bedre og længere, læger anbefaler dem til at tage nogle naturlige måder at lindre symptomerne på denne sygdom. En serie af unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin bringe nyt håb for dem del af mennesker, især Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det er en ekstern applikation, kan helbrede nyresygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Ved hjælp af det, kan de beskadigede nyrevæv repareres og de ​​resterende kan beskyttes mod beskadigelse.

For personer med nyresvigt omkring 85% -90% af nyrefunktionen er gået tabt med glomerulære filtrationshastighed (GFR) på mindre end 15. I denne fase, dialyse eller nyretransplantation er foreslået som behandlings- i fortiden. Efter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy opfundet, har det været opført i ansøgerlandene behandlingsformer på nyresvigt. Som en slags naturlig terapi, er det mere egnet end dialyse til behandling af denne sygdom.

Undtagen den forventede levetid for en 73 Diabetisk i dialyse, har du andre spørgsmål? Hvis du har brug for hjælp til at kurere nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi svare dig med gratis rådgivning.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts