2016年12月9日星期五

Stigning ville min nyrefunktion 16% for at undgå dialyse

Nyrefunktionen er i stand til at filtrere affald og overskydende vand, opretholdelse af syre-base balance, elektrolytter, etc. Når nyrefunktionen er tabt alvorlig, viser, at der er en masse af toksiner ophobes i blodet. Dialyse er en fælles mulighed for patienter fjerne dem, men det er ikke den eneste mulighed.

Der er en patient der lider af nyresvigt, renal funktion er 16%, han ønsker at forbedre nyrefunktionen at undgå dialyse. For din sag, jeg tror den traditionelle kinesiske medicin behandlinger kan hjælpe. Fordi de grundlæggende virkninger af behandlingerne, som anvendes mest almindelige i nyresygdom.

I traditionel kinesisk medicin, er der en række naturlige behandlinger, såsom varm komprimere terapi, fodbad terapi, terapi badeværelse, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy osv Typisk vil nyrespecialister rådgive en detaljeret behandling program i henhold til den tilstand.

Hvordan disse behandlinger arbejde for at forbedre nyrefunktionen? Faktisk er disse behandlinger har forskellige funktioner for forskellige problemer. I første omgang tage fuld bad medicineret terapi at hjælpe med at fjerne giftstoffer fra blodet og forbedre cirkulation af renal iskæmi og renal hypoksi. Så kan varm komprimere terapi til at reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen. Faktisk er denne terapi er baseret på kinesisk urtemedicin, der er mange lægeurter anvendes korrekt, kan deres aktive ingredienser køres direkte til nyreskade. Det er en direkte og naturlig måde. Kort sagt, at kinesisk medicin oral tamar "Kang Mai Mix" justere Qi og Xue (Energi og blod) for at øge immunitet. Disse er en række fremgangsmåder til forbedring nyrefunktion. Hvis det er i god, håber stadig at undgå dialyse.

Hidtil Har du andre spørgsmål? Hvis du har, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com, kan du også høre vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts