2016年12月4日星期日

Diabetisk nefropati er ikke svært at styre med kinesisk medicin

Diabetisk nefropati er meget vanskeligt at kontrollere i andre lande, mens det i Kina, tilstanden er anderledes.

James er amerikansk, 70-årige har lidt af diabetes i mere end 15 år. Med udviklingen af ​​sygdommen, diabetes udvikler sig gradvist diabetisk nefropati. Så begynder han at opleve en række komplikationer af nyreskader, såsom kreatinin niveau 590.04umol / L, ødem i underekstremiteterne, hypertension 190/100 mmHg, proteinuri +++ protein, 24 g hæmoglobin kvantitative 5.54 timer 79 g L. din lokale læge vil kun ordinere nogle medikamenter for deres symptomer og fortæller dig at forberede sig til dialyse.

Det er ikke svært at tro, at de fleste mennesker ikke ønsker at tage dialyse behandling for deres sygdom, så gør James. For at få en ny chance for livet, kom han til vores hospital til behandling af kinesisk medicin.

Baseret på hans seneste medicinske rapporter i vores hospital, vores nyre eksperter giver "Fire-One" behandlinger af traditionel kinesisk medicin for ham. "Fire-One" Behandlinger omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, medicineret fodbad, en blanding af Mai Kang og oral kinesisk medicin suppe. Disse terapier har forskellige funktioner. Det er en systematisk behandling af kinesisk medicin for nyresygdom. Gennem dilatere blodkar, forebyggelse af inflammation og koagulation, nedbrydning af ekstracellulær matrix, levering af næringsstoffer, eliminering af blod stasis og lindre renal iskæmi og staten af ​​iltmangel, det giver den mest harmoniske miljø for nyrerne til at helbrede. Endelig forbedrer nyrefunktionen effektivt. Efter en periode med behandling, er det kreatinin niveau af denne mand reduceret til 324umol / l, proteinuri bliver +, kvantitativ protein 24 timer bliver 3,9 g og ødem håndteret godt. Den vil fortsætte med at konsolidere behandlingseffekt. Ingen grund til at tage dialyse.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts