2016年12月6日星期二

Min mor har Creatinin 7.3, er der nogen mulighed for nyresvigt?

Næsten alle patienter med nyresvigt har høj kreatinin. Det er et almindeligt fænomen. Med udviklingen af ​​videnskab, og der er effektive behandlinger til at kontrollere virkningen af ​​høj kreatinin niveau. Læs videre for mere information om disse behandlinger.

Nyresvigt er en medicinsk tilstand, at tabet af nyrefunktion. Som vi ved nyrerne spiller en vigtig rolle for at filtrere affald og giftstoffer fra blodet. Når patienter i nyresvigt, dine nyrer ikke kan gøre deres arbejde godt, så der er en masse giftstoffer ophobes i blodet. Creatinin 7.3 er meget høj, dialyse generelt foreslås i dette tilfælde. Inden for medicin, kan dialyse hjælpe med at fjerne affaldsprodukter og overskydende vand hurtigt. Men dialyse kan kun erstatte nogle nyrefunktionen, du kan ikke behandle nyresvigt eller beskytte nyrefunktion. Med antallet af dialyse, kan nyrefunktionen også miste helt op. Derfor er de fleste patienter ønsker en anden behandling uden dialyse til behandling af nyresvigt.

Faktisk er creatinin forårsaget af nyreskader og tab af nyrefunktion. Disse er de vigtigste årsager til sygdomsprogression. Derfor, hvis du ønsker at få de helbredende virkninger, træffe passende behandling til at reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen. Desuden skal ophobede giftstoffer også downloades fra kroppen i en egnet metode. I traditionel kinesisk medicin, er der en række af systematiske effekter behandlinger er at opfylde disse grunde. For creatinin 7,3, kan man gå ned til en vis grad ved hjælp af terapi varm komprimere en kort periode. Desuden kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy også hjælpe patienter med nedsat nyrefunktion, gennem funktion dilatere blodkar til at forbedre cirkulation af renal iskæmi og renal hypoksi, øge kroppens immunitet, etc. Fortsætter disse effektive og passende behandling, kan tilstanden forbedres dag for dag.

Endelig, hvis du har noget problem om nyresvigt, kan forlade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil vi gøre alt for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts