2016年12月3日星期六

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen 31% til ikke få dialyse?

Som vi ved, at nyrefunktionen relaterer mulighed for at filtrere affald og overskydende væske fra blodet, opretholde syre-base balance, elektrolytter, etc. 31% nyrefunktion er meget lav, hvis den ikke behandles i en ordentlig behandling, vil nyrespecialister råde dig til at tage dialyse. For at undgå dialyse, nyrefunktionen forbedret 31% er en grundlæggende måde.

I øjeblikket kronisk nyresygdom er en væsentlig årsag, der kan føre til døden af ​​mennesker. Nyren er det største organ til at filtrere affaldsprodukter fra blodet. Derfor, når nyrefunktionen er tabt i et vist omfang, nyrerne ikke kan opfylde sin funktion, så der er en masse af toksiner ophobes i blodet. Patienter bør tage passende behandling til at fjerne dem til tiden. I medicin, dialyse er en god måde at opfylde denne rolle. Men på grund af dens bivirkninger flere og flere patienter ikke ønsker at gøre.

For 31% nyrefunktion, er passende behandling kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er nyttig for denne sag. Denne terapi er baseret på traditionel kinesisk medicin, er der mange lægeurter anvendes med maskinen osmose. Dens aktive ingredienser kan trænge nyreskade gennem meridianerne. De er effekter til at reparere skader og inddrive nyre nyrefunktionen. Med hjælp fra Osmotherapy, kan 31% nyrefunktion forbedres til en vis grad. Patienten håb om ikke at få dialyse.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts