2016年12月12日星期一

Jeg spekulerer Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for polycystisk nyresygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de effektive behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin. For nu, er denne behandling blevet mere Formoso andre lande. En patient, der lider af polycystisk nyresygdom, han ønsker at vide mere om denne behandling. Så Osmotherapy Kan hjælpe patienter med PKD?

PKD er en genetisk nyresygdom. Det er vanskeligt at behandle. Efterhånden som sygdommen skrider frem, kan tilstanden udviklet sig til nyresvigt, til uræmi. Normalt kirurgi er en konventionel behandling foreslået at PKD patienter. Denne form er effekt til at lette størrelsen af ​​cyster, men der er begrænset, kan kun bruges i størrelsen mere end 5 cm af cyster. Efter operationen, er der stadig tilbageværende væske i cysterne. Cystestørrelse kan øges ved igen.

For polycystisk nyresygdom, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en naturlig behandling, der anvendes almindeligt i dem. Der er fire hovedfunktioner: spile blodkar, anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning. Disse funktioner er effekter til at forbedre cirkulation og nyre renal iskæmi hypoxi, reparere nyreskader og inddrive nyrefunktion til en vis grad. Cirkulation vokse cyste ændres, permeabiliteten af ​​membranen ændres også cyste, cystevæske kan være flydende uden for kroppen naturligt. Desuden er denne terapi er naturligt og harmløst måde. Patienter kan gøre i hverdagen.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts