2016年12月21日星期三

Jeg gik godt med stamcellebehandling

Stamcellebehandling er en af ​​de effektive behandlinger, der kan hjælpe med at forbedre tilstanden af ​​nyresygdom. For patienter med nedsat nyrefunktion, stamcellebehandling er en alternativ behandling dialyse. Der er en patient modtager stamcelleterapi, denne behandling tror, ​​det har det utænkelige effekter.

Som vi alle ved, nyresvigt er en medicinsk tilstand, at tabet af nyrefunktion. De fleste patienter ønsker ikke at tage dialyse for at opretholde livet fortsætter på grund af dets bivirkninger. Men en behandling for blod rensning nødvendig. Hvis der ikke træffes passende foranstaltninger til at fjerne giftstoffer fra blodet, kan tilstanden være mere alvorlige. Faktisk dialyse er ikke den eneste mulighed.

Jeg har gjort det godt med stamcelleterapi. Nyrespecialister mener, at stamceller har den funktion af regenerering og genopretning. Stamceller kan fungere godt for at reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen. Stamceller transplanteres til nyre læsion, så datterceller og effektive celler produceres. Disse celler kan hjælpe med at reparere beskadigede celler og forbedre iboende nyrefunktion i et vist omfang. Ved hjælp af stamcelleterapi, patienter næsten forekommer ingen bivirkninger, er det fundamentalt. I Kina er der mange patienter med stamcellebehandling få de helbredende virkninger.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts