2016年12月11日星期日

Hvad er effektiv behandling uden dialyse eller nyretransplantation?

For patienter med nyresvigt, dialyse og nyretransplantation er de sidste to muligheder. Men er ikke de bedste behandlinger. Så hvad er den effektiv behandling uden dialyse eller nyretransplantation til nyresvigt?

dialyse

Dialyse er en terapi til at rense forurenet blod hurtigt fra kroppen. streng hygiejne af maskinen, og rørene er påkrævet. Når patienten gør dialyse, er det nødvendigt at lave to eller tre gange om ugen regelmæssigt. Under dialyse, kan patienterne findes bivirkninger, såsom kvalme, opkastning, kløe, hovedpine, muskelkramper, lavt blodtryk, etc. Det vil sige, at dialyse vil bringe den lave livskvalitet.

nyretransplantation

Nyretransplantation er den sidste mulighed for patienter med nedsat nyrefunktion. Efter en vellykket operation, skal patienterne risikerer afvisning. En ny og egnet nyre er overlevelsen 2-10 år. Men den højre nyre er vanskeligt at vente på patienter med nedsat nyrefunktion.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de effektive behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk medicin. Der er fire hovedfunktioner, dilatere blodkar, anti-inflammation, anti-koagulations-, nedbrydning. Du kan forbedre cirkulationen af ​​renal iskæmi og renal hypoksi, øge immunitet, reparere nyreskader, gendanne nyrefunktionen, etc. Det er grundlæggende og naturligt. Hvis det er i god, kan dialyse og nyretransplantation undgås eller forsinkes. Ellers kan Osmotherapy også bidrage til at øge håbet om succes kirurgi eller lindre smerter dialyse.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts