2016年12月14日星期三

Quiero Saber udskiftning dialysebehandling

For nu, som den sidste dialysebehandling anvendte almindelige hos patienter med slutstadiet af kronisk nyresygdom. Flere og flere patienter vil ikke gøre det fortsætter på grund af dets bivirkninger. I så fald har de tvivler på, at der er en vis udskiftning dialysebehandling. Vores læge online, velkommen til at konsultere.

Funktionen af ​​dialyse

Dialyse er en del nyrefunktion. De fleste patienter med nyresygdom i slutstadiet (ESRD), at dine nyrer ikke kan arbejde godt at filtrere affald og overskydende væske fra blodet. Dialyse kan hjælpe udrette dette arbejde. Men når patienten gør dialyse, er det svært at slippe af med det. Desuden kan dialyse ikke behandle sygdommen, eller beskytte det resterende nyrefunktion. Så flere og flere mennesker ønsker ikke dialysebehandling.

Behandling udskiftning dialyse

Bortset dialysepatienter med ESRD stadig har mulighed for at placere en mulighed en anden mulighed. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en mulighed, der er baseret på traditionel kinesisk medicin. Der er fire hovedfunktioner, herunder dilatere blodkar, anti-inflammation, anti-koagulation nedbrydning. Disse funktioner er effekter for at forbedre cirkulationen af ​​renal iskæmi og renal hypoksi, reparere nyreskader og inddrive nyrefunktion. Selvfølgelig, hvis du tilstand var meget alvorlig, dialyse kan ikke fortrydes eller undgå. Vores behandling kan kun hjælpe bremse udviklingen af ​​sygdommen og lindre bivirkningerne af dialyse.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts