2016年12月16日星期五

Jeg er interesseret i Stem Cell Therapy for My Creatinin 6.3

Hidtil stamcellebehandling er et avanceret terapi, der kan hjælpe patienter med nyresygdom. Der er mange patienter er interesseret i stamcelleterapi at sænke kreatinin niveau. For creatinin 6.3, kan denne terapi sænke det?

Kreatinin er meget høj, det betyder patienten er i fase 4 kronisk nyresygdom, kan også kaldes nyresvigt. Som vi alle ved, nyrerne er det største organ i filter affald og giftstoffer fra blodet hurtigt. For din sag, dine nyrer kan næsten ikke opfylde sin funktion helt. På det tidspunkt, han har brug for korrekt behandling for at fjerne toksiner og beskytte det resterende nyrefunktion.

I vestlige, dialyse er en mulighed for at hjælpe med at fjerne affald og overskydende væske fra blodet. Men når patienten gør dialyse, er det vanskeligt at slippe af med. Desuden kan dialyse ikke hjælpe med at reparere nyreskade og beskytte nyrefunktion. Selvom kreatinin 6.3 kan reduceres til en kort periode, men kan ikke downloade det fra dets rod.

Stamcellebehandling er en avanceret løsning, nyrespecialister mener, at stamceller har virkningerne af genvinding og regenerering. Stamceller er transplanteret til nyreskade er effekter til at reparere skader og inddrive nyre nyrefunktionen. Creatinin 6.3 kan reduceres naturligt fra roden.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts