2016年12月1日星期四

Hvad er de forbudte fødevarer til polycystisk nyresygdom

nyrecyste er en simpel nyresygdom, størrelsen af ​​cyster er normalt nogle få millimeter til nogle få centimeter, der cystevæske er gul. Da han fandt infektion og traumer at få væsken blod. Med udviklingen af ​​alder, cyster være større og forårsage øget nyre. I øjeblikket er der ingen metode til fjernelse nyrecyste, så en ordentlig kost er vigtigt for patienter med nedsat cyste.

Måltider er forbudt for patienter med PKD

1. Undgå højt proteinindhold fødevarer: ligesom alle nyresygdomme nyrecyste kost også bør kontrolleres proteinindtag, undgå syntese metabolisme, reducere renal udskillelse af kraft.

2. gærede fødevarer: gærede bønner ostemasse, rådne æg, etc. Disse fødevarer kan fremme vækst.

3. Alkohol og drikke alkohol har den indlysende incitament til nyren, kan stimulere aktiviteten af ​​protein cyster også du kan accelerere væksten af ​​cyster.

4. De animalske visceral mad: især lever af dyr. Leverfunktionen kan fjerne toksiner, de fleste toksiner ophobes i leveren. Derfor, hvis patienterne disse fødevarer, der kan forværre byrden af ​​nyrerne Taman.

Desuden bør patienter med PKD også tage hensyn til mad kaffe, chokolade, etc.

Undtagen at være opmærksom på kost, kan korrekt behandling også bremse udviklingen af ​​sygdommen.

I Kina er der mange lægeurter har det utænkelige effekter, der findes effektive behandlinger, der er baseret på kinesisk urtemedicin, såsom badekar terapi, terapi fodbad, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy osv Disse behandlinger kan hjælpe med at løse de grundlæggende problemer. For polycystisk nyresygdom, behandlinger af traditionel kinesisk medicin er gode valg.

Hvis du er interesseret i behandlingen tidligere, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com, kan du også høre vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts