2016年12月9日星期五

Hvad er behandlingen for Creatinin 6.8?

Høj Kreatinin er et almindeligt fænomen hos patienter med nedsat nyrefunktion. På grund af nyreskader og tab af nyrefunktion, hvilket resulterer nyrerne kan ikke fjerne giftstoffer regelmæssige. Når en patient havde kreatinin 6,8, som er den rigtige behandling kan hjælpe?

Faktisk kreatinin er et biprodukt af kroppen produceres og stabil udladning. Nyren spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af ​​elektrolytbalancen og filter affaldsprodukter. Creatinin 6.8 er meget høj, den pågældende patient er allerede i slutstadiet af kronisk nyresygdom kan også kaldes uræmi. Det er en irreversibel fase. I øjeblikket, dialyse eller nyretransplantation foreslået i dem uræmi.

Dialyse har den funktion at fjerne toksiner og affald fra blodet hurtigt, som en kunstig nyre. Men dialyse kan kun hjælpe med at holde livet går, kan du ikke hjælpe med at beskytte den resterende nyrefunktion. Desuden er antallet af dialyse nyrefunktion går helt tabt. Creatinin 6.8 kan reduceres på kort sigt, men kan ikke kontrollere niveauet af kreatinin.

En nyretransplantation er en sidste mulighed for patienter med uræmi, kan en ny og passende nyre bidrage til at øge den forventede levetid. Men overlevelsen af ​​den nye nyre har kun 2-10 år. Desuden er det vanskeligt at vente.

Bortset dialyse og nyretransplantation, traditionel kinesisk medicin også kan som en mulighed for patienter med uræmi. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en karakteristisk behandlinger af traditionel kinesisk medicin, gennem sine funktioner for at forbedre cirkulationen af ​​renal iskæmi og renal hypoksi, reparation nyreskade. Virkning er at sænke niveauet af kreatinin sin rod. Men hvis tilstanden er meget alvorlig, ikke kan undgås dialyse og nyretransplantation, dengang, traditionel kinesisk medicin kan også bidrage til at give en intern cirkulation af nyrerne, øge succesraten for kirurgi eller lindre bivirkninger fra dialyse.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts