2016年12月17日星期六

Jeg er en diabetespatient 23 år siden, hvordan man kan undgå Dialyse?

Dag, morbiditet diabetes er meget høj. Der er mange diabetikere kan skredet til forskellige sygdomme, diabetisk nefropati er en af ​​de alvorlige komplikationer ved diabetes. For diabetespatienten af ​​23 år, hvad det er behandlingen kan hjælpe med at forhindre forværring af sygdommen og undgå dialyse? Vores læge online, velkommen til at konsultere.

Det karakteristiske ved diabetes er det høje niveau af blodglucose. Den høje glucoseniveau skyldes insulinsekretion, som kan forårsage kroniske skader. Diabetisk nefropati er en sygdom forårsaget af diabetes ikke velkontrollerede, resulterende nyreskader. Dialyse Dialyse foreslås til patienter med diabetisk nefropati. Dialyse kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra blodet og sænke blodglucose, men glucose niveau kan kun sænkes og opretholde en kort periode. Desuden vil dialyse bringe bivirkninger og lavere livskvalitet. Derfor er der mange diabetikere, der ikke ønsker at tage dialyse.

For din sag, vores nephrologist rådgivet en række naturlige behandlinger til at kontrollere niveauet af glucose og reparere nyreskader. Hot komprimere terapi kan hjælpe med at reparere nyreskader. Fuld bad terapi kan hjælpe med at forbedre cirkulation og nyre renal iskæmi hypoxi. Så kinesisk medicin oral (Mai Kang Blanding) kan hjælpe med at justere Qi og Xue (Energi og blod). Den systematiske behandling kan løse de forskellige problemer i nyrerne. Selvfølgelig bør du også tage vestlig medicin til at kontrollere blodsukkeret. Det er kombinationen af ​​vestlig medicin og kinesisk medicin.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com også kan kontakte os på WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts