2016年12月10日星期六

Er der nogen effektiv behandling af traditionel kinesisk medicin for diabetisk nefropati?

Diabetisk nefropati er en medicinsk tilstand, der er forårsaget af diabetes. Hvis patienten ikke er velkontrolleret diabetisk nefropati, kan tilstanden udviklet sig til nyresvigt og endda uræmi. Derfor er en passende behandling er nødvendig for dem. I dag, flere og flere patienter ønsker at vide mere om traditionel kinesisk medicin.

Hvorfor er populær traditionel kinesisk medicin?

Faktisk morbiditet diabetes er meget høj. 40% af diabetespatienter kan skredet til diabetisk nefropati. Denne sygdom forårsages glucose niveau uden velkontrolleret, resulterende nyreskader, det forårsager diabetisk nefropati. Traditionel kinesisk medicin er naturlige og effektive behandlinger, der er virkninger for at løse problemerne i nyrerne af roden. De er også naturlige metoder, næsten ingen bivirkninger. Derfor har traditionel kinesisk medicin bliver mere berømt hos patienter med diabetisk nefropati. I øjeblikket er der mange mennesker fra andre lande, der er mere interesseret i at gå til Kina for disse behandlinger.

Hvad er den effektive behandling af traditionel kinesisk medicin?

I traditionel kinesisk medicin, er der mange naturlige behandlinger, såsom varm komprimere terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fuld bad terapi, fodbad terapi, damp terapi osv Blandt dem, Osmotherapy er en af ​​de mest effektive for diabetisk nefropati. Dets funktioner, herunder dilatere blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation, nedbrydning, etc. Disse funktioner er effekter til at reparere nyreskader og beskytte den resterende nyrefunktion, forbedre cirkulation og nyre renal iskæmi hypoxi. Naturligvis skal patienterne også tage medicin for at kontrollere niveauet af blodsukker. Med hjælp af kombinationen af ​​kinesisk medicin og vestlig medicin, kan tilstanden være bedre dag for dag.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts