2016年12月6日星期二

En naturlig behandling til behandling af IgA nefropati proteinuri

IgA nephropati er en almindelig nyresygdom. Proteinuri er en af ​​de åbenlyse symptomer på denne sygdom. Der er mange patienter er bekymrede i dette symptom og ikke ved, hvordan de kan gøre for at behandle det. I traditionel kinesisk medicin, der er en naturlig behandling kan hjælpe med at behandle proteinuri roden.

Hvad er årsagen til begyndelse af proteinuria?

Proteinuri er et typisk symptom på nyresygdom, men mængden af ​​tab af protein i urinen kan ikke være til stede alvorlig eller mild sygdom. Når mennesker synes proteinuri, ikke forsømmelse, tidlig behandling er meget vigtigt at styre udviklingen af ​​IgA nefropati. I klinikken, proteinuri betyder konstant nyreskader og lav glomerulær filtrationshastighed. Den immunglobulin akkumuleres ved glomerulær membran, der forårsager skade på glomeruli. Kend årsagerne til proteinuri dukkede op, vi kan tage en behandling rettet for at lindre dette symptom.

Hvad er den naturlige og korrekt behandling for proteinuri?

Immunterapi er en kombination af kinesisk medicin og vestlig medicin. Det er en naturlig og passende behandling. Det er en systematisk metode, herunder 6 trin, immun diagnose, immun eliminering, immune forstyrrelser, immundefekt, immun regulering, immun beskyttelse. De er effekter at fjerne immunkomplekser og øge immunitet. Den glomerulære filtrationshastighed kan øges, proteinuri kan forsvinde naturligt.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts