2016年12月3日星期六

Har du nogen andre valg Uden dialyse for diabetisk nefropati?

Har du nogen anden mulighed uden dialyse for diabetisk nefropati? Der er en patient stillet dette problem. I denne artikel, vil vi have oplysninger om naturlige behandlinger for diabetisk nefropati.

Diabetisk nefropati er et resultat af diabetes uden kontrol, når nyrerne er beskadiget, kan diabetes være skred til diabetisk nefropati. Det er meget vigtigt at tage en passende foranstaltning til at kontrollere niveauet af blodsukker, reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen, fjerne giftstoffer fra blodet. Disse er de vigtigste problemer i nyrerne.

Dialysepatienter foreslået generelt kan hjælpe med at fjerne affaldsstoffer og overskydende væske fra blodet hurtigt, patienter nødt til at gøre det tre gange for hver ordinær uge. Selvom dialyse kan hjælpe erstatte en del nyrefunktion, men du kan ikke reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen, patientens tilstand er vanskeligt at opnå forbedringer.

I traditionel kinesisk medicin, er der en række naturlige behandlinger, der kan hjælpe med at løse disse problemer fra roden. For eksempel kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy hjælpe spile blod til at forbedre blodcirkulationen fartøjer, også kan reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen direkte. Fuld bad terapi er også en virkning til forbedring cirkulation af renal iskæmi og renal hypoksi, samtidig kan fjerne toksiner og overskydende væske fra kroppen. Det er også naturligt. Mundtlig kinesisk medicin kan hjælpe patienten til at justere Qi og Xue (Energi og blod) krop. Desuden bør patienter med diabetisk nefropati tage medicin til at kontrollere blodsukkeret. Selvfølgelig bør disse metoder anvendes i overensstemmelse med den detaljerede tilstand af patienten.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts