2016年12月6日星期二

Jeg er en syg med polycystisk nyre og Dialyse indtastet lige nu, er der noget for at undgå det

Dialyse er en almindelig måde hos patienter med nyresygdom. For patienter med polycystisk nyresygdom, dialyse er også en mulighed, der bruges til at erstatte nogle nyrefunktionen. Men ikke alle patienter ønsker at gøre det. Der er en PKD patienten ikke ønsker at gøre det. Så er der nogen måde du kan hjælpe? Læs videre for at få et svar.

PKD er en genetisk nyresygdom, store og små cyster er fyldt i nyrerne, og vokse dag for dag præsenteres. Disse cyster kan påvirke nyrerne, forårsage hævede nyre. Patienter kan være symptomer optrådte rygsmerter, hæmaturi, forhøjet blodtryk, etc. Når nyrerne svigter, kan affald og overskydende væske ikke udledes fra kroppen naturligt. Dialyse kan hjælpe patienten hurtigt at eliminere disse toksiner. Men vil bringe bivirkninger. Desuden kan dialyse kun afspille den del nyrefunktion, kan ikke behandle sygdommen. Derfor er mange patienter vil undgå.

Er der nogen måde du kan hjælpe? Ja, der er effektive metoder til at behandle PKD. På grund af de udvidede cyster og nyreskader. Derfor, hvis du ønsker at få de gode effekter, bør du kontrollere væksten af ​​cyster, lindre størrelsen af ​​cyster, nyreskader reparation. I traditionel kinesisk medicin, varm komprimere terapi er en mulighed. De aktive stoffer kan bidrage til at reducere størrelsen af ​​cyster naturligt, reparere nyreskader. Dialyse effektivt kan forebygges, hvis den er i ordentlig behandling.

Endelig, hvis du har noget problem om polycystisk nyresygdom, kan efterlade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil vi bestræbe at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts