2016年12月11日星期日

Stage Renal Disease: Kan Stem Cell Therapy Hjælp?

Som vi alle ved, i slutningen nyresygdom (ESRD) er slutstadiet af kronisk nyresygdom kan også kaldes uræmi. Bortset dialyse og transplantation, der allerede er en avanceret ny terapi, kaldet stamcelleterapi. I denne artikel, vil vi have mere information om denne behandling.

Uræmi er slutstadiet af nyresygdom alle udviklet til den terminale fase. Normalt læger råde til dialyse eller nyre transplantation patienter. Men ligesom alle behandlinger, disse muligheder har også ulemper. For eksempel kan dialyse ikke at beskytte resterende nyrefunktion eller øge den. Du kan kun fjerne toksiner og affald fra blodet. Dialyse vil reducere livskvaliteten for patienterne. Nyretransplantation er også et fælles for patienter med ESRD, kirurgi kan bidrage til at øge livskvaliteten som en normal person. Men en egnet nyre simpelthen overlevelse på 2-10 år.

Stamcellebehandling er en avanceret terapi nyrespecialister mener, at stamceller har grundlæggende effekter. Faktisk stamceller deler knoglemarven, har de funktioner, regenerering og nyttiggørelse. Stamceller er placeret i nyreskade gennem maskinen. Disse celler kan føre datterceller og celler er effektive til at spille en direkte rolle for nyreskade. Virkning er at reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen sin rod. For patienter med terminal nyresygdom, stamcellebehandling er en mulighed.

Selvfølgelig, hvis du vil have flere funktioner for nyrerne, det kan behandles med de metoder til traditionel kinesisk medicin, såsom akupunktur, sprøjtning, kinesisk medicin oral "Mai Kang Mixture" disse er gavnlige for at forbedre cirkulation blod og forventet stigning levetid.

Anyway, hvis du også er interesseret i stamcelleterapi, kan forlade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil vi bestræbe at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts