2016年12月19日星期一

Polycystisk nyresygdom med Creatinin 3.5, jeg ønsker, at traditionel kinesisk medicin

PKD er en genetisk sygdom, over tid sygdommen kan være forårsaget nyreskader. Der er en patient, der lider af polycystisk nyresygdom med creatinin 3.5, vi spurgte, hvordan din behandling hjælper lavere kreatinin og forbedre tilstanden. Vores behandlinger er baseret på traditionel kinesisk medicin. Læs videre for mere information om behandling.

Før under vores behandling, skal vi vide, hvad symptomerne på polycystisk nyresygdom er. Det er tidligt i rettidigt og er meget gavnligt at kontrollere udviklingen af ​​sygdommen. Så hvad er symptomerne på PKD? I virkeligheden, i denne sygdom, nyre, er små og store cyster fyldt, patienter føler ofte rygsmerter og nyre udvidelsen. Endvidere kan de være symptomet forekom hæmaturi, forhøjet blodtryk, tab af nyrefunktion. Hvis du finder to eller flere symptomer som ovenfor, er det nødvendigt med en passende undersøgelse.

Hvad betyder kreatinin 3.5 med PKD? Inden for medicin, læger mener, at når kreatinin stiger, indikerer, at nyrefunktionen er tabt mere end halvdelen. Creatinin 3.5: en alvorlig nyreskade, nyrer kan ikke opfylde sin funktion helt. Faktisk kan kinesisk medicin hjælpe med at forbedre den interne cirkulation af nyrerne, forhindre yderligere vækst af nyrerne. Varm komprimere terapi er en af ​​de behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, kan de aktive bestanddele deraf trænge direkte nyreskade. Virkninger er at beskytte det resterende nyrefunktion og nyreskader reparation. Creatinin 3.5 kan også reduceres i nogen grad.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts