2016年12月14日星期三

En Rådet ønsker behandling for fase 5 i CKD My Father

Kronisk nyresygdom er en proces af tab af nyrefunktion. Terminalen CKD stadie nyrefunktionen er næsten helt mistet respekt. En egnet behandling er nødvendig for patienter. Så hvad er rådgivning af vores nephrologist?

"Min far lider slutstadiet nyresygdom, dialyse 2 år siden, ønsker han en anden behandling for at forbedre deres tilstand og lindre bivirkningerne af dialyse. Hvad er dit råd? "Hvis du også har tvivl, kan du lade nedenstående meddelelse.

I virkeligheden, i end-stage renal sygdom (ESRD), nyrerne kan ikke arbejde at filtrere affald og giftstoffer fra blodet. Patienter bør tage dialyse for at fjerne dem og holde livet går videre. Bortset dialyse, kan nyretransplantation også bidrage til at øge den forventede levetid. Men den højre nyre er vanskeligt at forvente, kirurgi har også den risiko.

Dette er Shijiazhuang nyresygdom Hospital, vores nyrespecialister mener, at traditionel kinesisk medicin kan bidrage til at afhjælpe bivirkninger af dialyse. En række systemiske behandlinger kan hjælpe med at forbedre tilstanden af ​​dets rod. Men denne plan bør være i overensstemmelse med den detaljerede tilstand af patienterne. Behandlinger omfatter varm komprimere terapi, terapi fuld bad, gasning terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad terapi osv

Hvis du er interesseret i disse behandlinger, eller har noget problem, kan du sende e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com, kan du også høre vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts