2016年12月13日星期二

Jeg spekulerer på, om der er andre forskellige behandlinger til dialyse og transplantation

For nu, mange patienter ønsker at kende oplysninger om den alternative behandling af dialyse og nyretransplantation til deres patologier. En patient fortalte os, der gerne vil vide, om der er andre forskellige behandlinger til dialyse og transplantation at regenerere nyrerne slutstadiet nyresvigt. Så der er denne form for behandling?

I traditionel kinesisk medicin, der findes effektive behandlinger, der faktisk bruges til mange forskellige nyresygdomme. Såsom varm komprimere terapi, fodbad terapi, terapi badeværelse, gasning terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy osv Disse behandlinger er baseret på kinesisk urtemedicin. Nyrespecialister vil rådgive de relevante behandlinger Sane med detaljeret patientens tilstand.

Kan disse behandlinger hjælpe med at undgå dialyse eller nyretransplantation?

Faktisk er svaret det afhænger af. Dialyse kan hjælpe med at fjerne giftstoffer fra blodet hurtigt, hjælpe med at holde livet går videre. En nyretransplantation kan hjælpe patienten til at have et normalt liv. Men en passende og ny nyre er vanskeligt at forvente også overlevelsen af ​​nyren har kun 2-10 år. Jeg tror, ​​at patienter ikke ønsker at gøre dialyse eller nyretransplantation skyldes bivirkninger og komplikationer. Hvis patienter behandles på passende behandling, kan tilstanden forbedres.

I denne artikel vil vi fortælle Osmotherapy enkel. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en terapi baseret på traditionel kinesisk medicin. Det er en kombination af kinesiske urter og osmose maskine, kan de aktive bestanddele trænge nyreskade gennem meridianerne og køre direkte at reparere nyreskader og gendanne nyrefunktionen. Med hjælp fra Osmotherapy, kan cirkulation renal iskæmi og hypoksi renal forbedres.

Endelig, hvis du ønsker at vide mere om de behandlinger af traditionel kinesisk medicin, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com, du kan også høre vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts