2016年12月7日星期三

Dialyse en måned siden, ville jeg stoppe dialyse

Dialysepatienter foreslog fase af nyresvigt i almindelighed. Men med antallet af dialyse, flere og flere mennesker ønsker at slippe. Bortset dialyse, er der nogen anden alternativ metode?

Der er en dialyse patient gør en måned, nu vil han stoppe dialyse. Vi spurgte, at der er en mulighed for ham. Faktisk er svaret det afhænger af. Herinde er der mange naturlige og effektive behandlinger. Hvis du ønsker at få de helbredende virkninger, bør du tage en omfattende plan egnede behandlinger. En systematisk behandling bør være i overensstemmelse med din detaljerede tilstand.

Faktisk, hvis du er i den fase af graden af ​​nedsat nyrefunktion mindre end 50%, fordi vores behandlinger kan bidrage til at vende den betingelse. Ellers kan du kun bidrage til at afhjælpe antallet af dialyse og lindre bivirkninger af dialyse. Så vil vi have nogle effektive behandlinger for nyresvigt.

I traditionel kinesisk medicin, er der særlig behandling er baseret på kinesisk urtemedicin. Såsom varm komprimere terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fuld bad terapi, terapi fodbad mv Ved særlig metode til at trænge de aktive ingredienser af kinesiske urter til direkte nyreskade. De er effekter til at reparere nyreskader og inddrive nyrefunktionen, forbedre cirkulation og nyre renal iskæmi hypoxi. Hvis du tager en systematisk behandling, stadig håber at stoppe dialyse.

Endelig, hvis du har noget problem om nyresvigt, kan forlade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil vi gøre alt for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts