2016年12月3日星期六

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at sænke niveauet af Creatinin 4.2

Kreatinin er et resultat af blodprøve, er det vigtigt at diagnosticere normal eller abnorm nyrefunktion indikator. Creatinin 4.2 henviser alvorlig nyre skader og tab af nyrefunktionen over halvdelen. Derfor, i traditionel kinesisk medicin, nyrespecialister råde dig til at tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at sænke den.

Creatinin 4.2 patienten er i fase 4 kronisk nyresygdom refererer. Også kaldet nyresvigt. Næsten alle patienter med nyresvigt har høje niveauer af kreatinin grund nyreskader. Nyrer glomeruli kan ikke opfylde sin funktion godt at filtrere giftstoffer fra blodet, hvilket resulterer ophobning af toksiner i blodet. Dialyse er en fælles mulighed for at fjerne disse toksiner, men nogle mennesker ikke ønsker at gøre. For din sag, kan det stadig være optioned en anden behandling for at sænke den.

I traditionel kinesisk medicin, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de effektive behandlinger for forskellige nyresygdom. Der er fire hovedfunktioner, herunder dilatere blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation, nedbrydning, etc. Disse funktioner kan forbedre blodcirkulationen og øge kroppens immunitet. Toksiner kan downloade kroppen til en vis grad. Det er en grundlæggende måde. Creatinin 4.2 kan sænkes efter behandling i ti dage. Osmotherapy er et godt valg.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts