2016年12月16日星期五

Patient med IgA nefropati ønsker at forbedre nyrefunktionen 45%

IgA nephropati er en autoimmun sygdom, immunoglobuliner ophobes i glomerulære mesangiale. Over tid, kan det beskadige nyrerne, forårsage tab af nyrefunktion. Nyrefunktion for 45% af IgA nefropati, hvad der er den rette behandling for at forbedre det?

Ved første, hvis du ønsker at behandle IgA nefropati roden, det bør fjernes immunglobuliner og immunkomplekser. For patienter med IgA nefropati, kan rette behandling til at forbedre livskvaliteten. Ellers kan IgA nefropati udvikle sig til nyresvigt.

Før møde vores behandling for at forbedre nyrefunktionen 45%, bør vi vide symptomerne på denne sygdom. Med udviklingen af sygdommen, kan patienterne optrådte symptomer såsom proteinuri, hæmaturi, forhøjet blodtryk, etc. Ved udbrud af sygdommen, at disse symptomer er meget milde. Men hvis du finder disse symptomer, bør de gå til hospitalet for at diagnosticere tilstanden. Det er til gavn for rettidig og tidlig behandling.

Immunterapi er en passende løsning for IgA nefropati. Det er en række af metoder til forbedring af patientens tilstand fra roden. Denne terapi har seks trin, herunder immunforsvaret diagnose, immun eliminering, immune forstyrrelser, immundefekt, immun regulering, immun beskyttelse. De er For at eliminere immune komplekser krop. Udover immunterapi, kan patienterne også tage fuld bad terapi medicineret for at forbedre nyrefunktionen. For din sag, han stadig har mulighed for at få den bedste livskvalitet.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts