2016年12月12日星期一

Lægen råder dig til at tage Dialyse, men han vil ikke gøre det

Der er en patient, der lider af nyresvigt, kreatinin er 8,4, din lokale læge råder dig til at tage dialyse for at opretholde et normalt liv, men han ønsker ikke at gøre. Vi spurgte: Er der nogen anden alternativ behandling? Læs videre for svaret.

De fleste patienter med nyresvigt skal gøre dialyse for at fjerne giftstoffer fra blodet. Dialyse kan udskifte delen nyrefunktion som en kunstig nyre. Men dialyse kan ikke hjælpe med at behandle nyresvigt, kan kun hjælpe med at opretholde livskvaliteten fortsætter. Derfor dialysepatienter antyder generelt. På grund af bivirkninger og alvorlige komplikationer, behøver følge mange mennesker ikke ønsker at tage det.

Creatinin 8.4 er meget høj, det betyder nyrerne kan ikke arbejde godt at filtrere affald og overskydende væske fra blodet. Bortset dialyse, kan patienten overveje traditionel kinesisk medicin, er der mange naturlige og effektive behandlinger, som kan hjælpe med at rense forurenet blod.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive behandlinger. mange kinesiske lægeurter anvendes. Gennem osmose maskine, kan de aktive bestanddele trænge direkte nyreskade. Kinesisk medicin hævder, at der er meridianer, der kan oprette forbindelse til organerne. De aktive stoffer kan spile blodkar til at forbedre cirkulation af renal iskæmi og renal hypoksi, toksiner og overskydende væske kan downloades fra kroppen naturligt. Selvfølgelig, for dig, hvis du ønsker helt at undgå dialyse, bør det behandles med en række systemiske behandlinger. Normalt behandlingen planen er ifølge den detaljerede tilstand af patienten.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts