2016年12月10日星期六

Nyresvigt: Kan Vend tilbage nyrefunktion 20%?

Nyresvigt er en medicinsk tilstand, at tabet af nyrefunktion, patienter vil mest passende behandling til at forbedre nyrefunktionen og undgå dialyse. For 20% af nyrefunktionen, er det muligt at vende det? Hvad er behandlingen?

For patienter med nyresvigt, kan dine nyrer ikke opfylde funktionen helt. Således er dialyse foreslået dem at fjerne ophobede giftstoffer fra blodet. Men dialyse kan ikke hjælpe med at forbedre nyrefunktionen, og endda kan ikke beskytte hende. For din sag, traditionel kinesisk medicin er en anden egnet løsning. Hvis det er i den rette behandling, kan nyrefunktionen øges.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, der er effektive, såsom varm komprimere terapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, lavement terapi, fuld bad medicineret fodbad, gasning terapi, behandlinger mv Disse behandlinger er baseret på traditionel kinesisk medicin, der er fundamentale effekter. Men for patienter med andre lande, hvis du ønsker at få disse behandlinger, de skal komme til Kina.

For nyrefunktionen 20%, kan varm komprimere terapi spiller en vigtig rolle i bestræbelserne på at forbedre det. Denne terapi er baseret på kinesisk urtemedicin, der er mange medicinske urter anvendes i denne terapi, er sat på de to børser i akupunktur punkt "Shen Shu", kan de aktive ingredienser trænger direkte nyreskade. De er effekter til at reparere nyreskader og forbedre den interne cirkulation af nyrerne. Faktisk kan 20% nyrefunktion ikke vendes fuldstændigt, men kan forbedres med mindst 20% til 40%. Dialyse kan undgås.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller WhatsApp: 008615731123730, vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts