2014年11月26日星期三

Food List, at nyresygdom Patient bør undgå

High-kalium grøntsager
Som patient nyresygdom, læger altid minde dig om at være særlig opmærksom på de fødevarer, du spiser, fordi det kan øge eller mindske behandlingseffekt. Det følgende er en liste over fødevarer, at patienter nyresygdom bør undgå, håber det kan hjælpe dig til at leve bedre.

Generelt friske grøntsager og frugter er gode for patienter nyre sygdom, fordi de fleste grøntsager og frugter er lavt proteinindhold, højt-vitamin og højt fiberindhold. Men hvis patienterne har hyperkaliæmi, de har brug for at begrænse dem, der er højt indhold af kalium, eller det vil forårsage arytmi eller endda hjertesvigt og true deres liv.

High-kalium grøntsager, herunder tomat, kartoffel, roer, spinat, avocado, etc.

High-kalium-frugter som banan, appelsin, kiwi, nektariner og blommer og tørrede frugter, etc.

Fosfor

Nyreproblemer normalt vil forårsage overdreven opbygning af fosfor i blodet, og det er meget farligt for knoglerne og vil let forårsage knogleskørhed og knoglebrud. Derfor højt fosfor fødevarer bør undgås eller i det mindste begrænset.

High-fosfor fødevarer: chokolade, nødder, kulsyreholdige drikkevarer og mejerier som mælk, soja ost, soja yoghurt, hård ost, osv

Fastfood, restaurant fødevarer, konserves og stærkt forarbejdede fødevarer bør alle undgås, hvis du har nogen nyresygdom eller nyreproblemer, da disse fødevarer er som regel høj i natrium, som kan forværre ødem og forhøjet blodtryk.

Ovenstående er maden liste, patient nyresygdom bør undgå, men forskellige mennesker har forskellige sygdomstilstand, så patienten skal gøre deres kost plan i henhold til deres egen tilstand. Hvis du har brug for hjælp til at gøre din egen kost plan eller behandling din sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Her, jeg har brug for at minde dig om at tage systematisk behandling rettidig, som er den bedste måde at løse nyreproblemer

没有评论:

发表评论

Ask the Experts