2016年11月3日星期四

Hvor langsom progression af kronisk nyresygdom Stage nyresvigt?

For patienter med kronisk nyresygdom (CKD) Trin 3 CKD er meget vigtigt for patienter. Hvis patienten er i den rette behandling, kan tilstanden være omvendt. Ellers kan tilstanden udviklet sig til nyresvigt. Så hvordan kan patienten gøre for at forsinke denne udvikling af fase 3 af CKD til nyresvigt?

Kronisk nyresygdom er en sygdom, der har en meget langsom proces. I fase 1 eller 2, patienter har ingen symptomer. Så i fase 3, der optræder symptomer, men er milde, folk ikke er opmærksomme på disse symptomer, hvilket resulterer tabet af den bedste chance for behandling. Derefter kan kronisk nyresygdom blive udviklet sig til nyresvigt og endda uræmi. Dens symptomer omfatter: ødem, forhøjet blodtryk, anæmi, proteinuri, træthed, rygsmerter osv Hvis du finder to eller flere symptomer ovenfor, bør du gå til hospitalet for at bestemme sygdommen.

Faktisk nyresvigt er en irreversibel sygdom. Derfor bør patienter med stadie 3 kronisk nyresygdom behandles i tide. I traditionel kinesisk medicin, varm komprimere terapi er en mulighed. Denne terapi er baseret på kinesisk urtemedicin, der er mange urter, der anvendes i denne terapi. I virkeligheden er der mange medicinske urter har det utænkelige virkninger. Det kan reparere skaderne og gendanne nyre nyrefunktionen. Ved hjælp af terapi varmepude, kan fase 3 kronisk nyresygdom blive forsinket.

Anyway, hvis du har problemer, kan du lade nedenstående meddelelse, send e-mail til kidneytreatmentspain@hotmail.com kan også konsultere vores online læge eller Whatsapp: +8615731123730, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts