2014年9月30日星期二

Vigtigste yacon er okay at spise for patienter med kronisk nyresvigt

kronisk nyresvigt
Yacon rod kan bruges som fødevarer eller sirup, og nu er blevet et populært produkt salud.Para patienter med kronisk nyresvigt, kan yacon give mange fordele, men patienterne stadig nødt til at være opmærksom på det store forbrug af Yacon rod, hvis du har en masse sygdomme.

Hvornår skal patienter med kronisk nyresvigt for at undgå Yacon rod?

Når nyrerne ikke er i stand til at udføre sine opgaver ordentligt, affald og yderligere giftstoffer ophobes i kroppen forårsager lidelsen gastrointestinal.En denne sag, at forbruget af yacon årsagen til problemerne i maven og diarré.

I tilfælde af kronisk nyresvigt skrider uhelbredeligt syge patienter kan testes ved et højt niveau af potasio.Raíz Yacon er rig på kalium, bør patienterne holde sig væk fra den pågældende fødevare.

I visse andre tilfælde, folk har en stærk allergisk reaktion til anlægget. Hvis du har nyresvigt og er allergisk over for Yacon, skal du undgå disse fødevarer.

Meget ofte kilde til Yacon har en toksicitet eller reaktion adversa.Si du ikke har disse problemer, kan du spise den rigtige mængde af disse produkter, og får følgende beneficios.Recuerde konsultere en læge online Shijiazhuang nyresygdom Hospital til at bestemme den korrekte mængde til at forbruge.

Sundhedsmæssige fordele af Yacon rod for patienter med kronisk nyresvigt

Da det indeholder forskellige næringsstoffer, såsom vitaminer, mineraler og fructo-oligoer, som kan bringe sundhedsmæssige fordele. Disse er:

- Forbedre Digestive Sundhed

- Reducere kolesterol og triglycerider

- Styrke immunforsvaret

- Forøgelse af energi i kroppen

- Renser blodet

- Forebyggelse og behandling af forhøjet blodtryk og diabetes.

Hvis du virkelig elsker at spise denne mad, først konsultere din læge. Så du kan bruge så mange som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts